> contact > predikant

Predikant

Mijn naam is Wilma Tiemersma-Veenstra en ik ben sinds 2011 werkzaam in de Doopsgezinde Gemeenten Rottevalle-Witveen en Surhuisterveen. (van 2002- 2007 werkzaam in de Doopsgezinde gemeenten het Bildt en Berlikum). Werken in de gemeente zie ik nog steeds als een uitdaging. Juist omdat je te maken hebt met mensen, jong en oud die elkaar willen ontmoeten, daar waar(in) God zich laat vinden en kennen. Mensen die samen willen werken om gastvrije gemeente(n) te zijn.

Nieuwe, eigentijdse werkvormen spreken mij aan daar waar spiritualiteit als dieper liggende laag aangeboord kan worden en waarin zo mogelijk alle zintuigen worden aangesproken. Dat mensen worden uitgenodigd zelf ook die uitdaging aan te gaan en zich willen laten inspireren door (bijbel)teksten, (ver-)beelden, muziek, ja zelfs in het oefenen in stilte en meditatie. Waar mensen de gemeente mogen zien als gastvrije ‘speelplaats’, om te oefenen in het ‘heel’ worden als mens, op een weg van vrede en gerechtigheid en waar mensen oog, oor en hart hebben voor elkaar.

Creativiteit, authenticiteit, kwetsbaarheid en humor zijn een paar van die woorden die voor mij belangrijk zijn in mijn eigen leven, samen met mijn man en kinderen en ook in mijn werk.

Telefoon 06-20670744 | e-mail
Telefonisch bereikbaar op: Dinsdag en Woensdag: 09.00 - 21.00 uur, Donderdag: 09.00 - 19.00 uur
Werkdagen: Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Mocht u op andere tijden van de week voor dringende zaken graag met haar in contact willen komen, dan gaat dit via de kerkenraad. U kunt met één van de kerkenraadsleden contact opnemen

 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rottevalle-Witveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl