> nieuws

Nieuws

 
30 juni 2022

Festival Doopsgezind WereldWerk

Zaterdag 22 oktober 2022 zien we je graag in Dopersduin tijdens het WereldWerkfestival! Jong en oud maken een 'Wereld van verschil'. Het doel is de verschillen op de wereld kleiner te maken.

Rondom dit thema kun je van alles verwachten tijdens het festival: workshops, muziek, theater, samen eten en bijkletsen. Na de coronajaren zijn we hier wel weer aan toe!

Je bent al vanaf vrijdagmiddag 21 oktober 17.00 uur welkom in Dopersduin en kunt tot en met zondag blijven. Op zaterdag vindt het festival plaats. Het is voor zowel jong als oud. Dus ouders: kom met je kinderen! En kinderen: neem vooral je ouders, vrienden, opa's en oma's mee! 

We combineren het festival dit jaar met het verzenden van comforters voor mensen in landen van oorlog. Tijdens het festival kun je ook werken aan een quilt of comforter.

Binnenkort volgt meer informatie. Noteer de datum alvast in je agenda! Mocht je ook graag mee willen doen met de organisatie van het WereldWerkfestival, meld je dan bij Marijke Haisma. Klik hier om een e-mail te sturen, of bel 06 2082 8223. 

Wereldwerk festival Dopersduin


Terug
 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rottevalle-Witveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl