> nieuws

Nieuws

 
28 december 2020

Bijbelweekenden Dopersduin

Bijbelpodcasts zijn natuurlijk fantastisch. Mens, wat word je daar gelukkig van! Maar nóg mooier is de bijbel live. Bijbellezen moet je eigenlijk niet alleen doen. Maar met vrienden. Of met onbekenden die binnen de kortste keren vrienden worden. Want samen ‘bijbelen’ verbroedert. Oh ja. ‘Bijbelen’ doet iets met je.  

Daarom organiseert ‘Gelukkig de mens’ vanaf 2021 in samenwerking met Dopersduin bijbelweekenden. Niet je gewone standaard twaalf-in-een-dozijn-bijbelweekenden, zeker niet. Intensief, vrolijk, verontwaardigend, speels, vermakelijk, verdiepend, avontuurlijk, ernstig. Onder begeleiding van Wieteke van der Molen leer je de tekst ‘los’ te lezen uit wat je dénkt dat er staat. Je krijgt achtergrondinformatie, context, samenhang, hermeneutiek.  

En omdat het gelezene tijd nodig heeft om te ‘landen’ is er ruimte genoeg om het bijbelen af te wisselen met een stevige wandeling door het mooiste en meest diverse duingebied van Nederland…Of je laat alle opgedane inspiratie even flink uitwaaien aan het strand!  

Ieder tweede weekend van de maand is er ruimte om te bijbelen in het vriendelijkste broederschapshuis van Nederland. Er is plek voor 10 deelnemers, dus wees er snel bij!  En natuurlijk zorgen we ervoor dat het allemaal corona-proof is. Dus daar hoef je het niet voor te laten.

Data: 12-13 februari, 12-13 maart, 9-10 april, 7-8 mei, 11-12 juni 2021.  

Je kunt in principe ieder weekend instappen, maar je kunt (tip!) je ook meteen voor de hele serie inschrijven. Uiteraard krijg je dan korting. Zo zijn we ook wel weer.  

Lees meer door HIER te klikken.

Boek nu je weekend: https://www.dopersduin.nl/formulieren/activiteiten/

bijbel bijbelweekenden Dopersduin


Terug
 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rottevalle-Witveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl