> nieuws

Nieuws

 
26 augustus 2019

Tentoonstelling Menno Simons Groen op reis naar uw gemeente?

Na een prachtige zomeropenstelling in 2018 in Witmarsum kan de tentoonstelling Menno Simons Groen nu op reis. 

De tentoonstelling wil aandacht geven aan de erkenning en herkenning van de doperse waarden en de inspiratie die hiervan kan uitgaan. Het doel is om met tentoonstelling het gesprek over actuele onderwerpen te bevorderen.
Als invalshoek is gekozen voor landbouwmethoden en voedselbereiding. En daarmee een zorgvuldige en verantwoorde omgang met de aarde en de steeds schaarser wordende grondstoffen.
Daarnaast geeft de tentoonstelling ruimte aan bezinning op verleden, heden en toekomst vanuit de inspiratie die de doopsgezinde overtuiging en andere levensovertuigingen bieden.

Het verhaal is goed doordacht en professioneel verteld en vormgegeven. De tentoonstelling komt tot leven als u er uw eigen verhaal aan toevoegt. Door een accent te benadrukken, activiteiten, lezingen. Vrijwilligers die de gasten ontvangen en te woord staan zijn heel belangrijk. Er is dan gesprek en ontmoeting en het verhaal krijgt meer dimensies.

Veel informatie is ook te vinden op de website www.mennosimonsgroen.nl en op de Facebookpagina Menno Simons Groen. Op de Facebookpagina en website kunnen nieuwe verhalen gedeeld worden.

Voor het gebruik van de tentoonstelling wordt geen huur gevraagd. Een vrijwillige bijdrage -misschien door een pot bij de deur - wordt op prijs gesteld, zodat we de panelen kunnen onderhouden.

De gebruiker zorgt voor vervoer, van en naar Witmarsum. Er wordt gebruik gemaakt van een goede bus. De panelen en goederen worden verzekerd door de gebruiker. 
De waarde is € 15.000.

Meer informatie?
U kunt contact opnemen via mennosimonsgroen@gmail.com


Terug
 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rottevalle-Witveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl