Agenda

 
 
maandag 20 mei 2019, 11:00 uur

Een midweek `Fredeshiem', iets voor u?

Fredeshiem

Van 20 tot en met 24 mei wordt opnieuw door de FDS en GDS gezamenlijk een midweek georganiseerd voor de met name wat ouderen in onze doopsgezinde  gemeenten.

Het programma beloofd gevarieerd te worden. Naast momenten van bezinning en  verdieping staan er enkele uitstapjes in de nabije omgeving op het programma. En verder is er gelegenheid om te wandelen of gewoon ‘thuis’ te ontspannen met een puzzel, boek of handwerkje. Ieder jaar is er een thema dat gedurende de hele week centraal staat o.a. bij de dagopeningen en in de avondprogramma’s. Met elkaar wordt zo een goede week beleefd. U wordt van harte uitgenodigd om mee te gaan!

De midweek in Fredeshiem staat voor:  gezelligheid, goede verzorging, heerlijk buiten zijn, mooie excursies, afwisselende activiteiten en nog een keer: gezelligheid. Indien u aangewezen bent op beperkte ondersteuning van bv. thuiszorg, kan in de regel (afhankelijk van zorginstelling en verzekering) deze zorgverlening ‘meegenomen’ worden naar uw vakantieadres. Het is maar dat u het weet. Meer informatie volgt, onder meer over het thema, kosten en vervoer. 

De leiding is in handen van Annie Rekker- Van der Werff en Hotsche en Jacob Kikkert

Meer informatie bij: 
ds. Annie Rekker- Van der Werff,
tel. 06 2205 2806

email: ahrekker@hotmail.com
ds. Jacob H Kikkert, 
tel. 06 5151 6030
email: jhkikkert@doopsgezind.nl


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Rottevalle-Witveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl